Flexpack verpakt zowel machinaal als manueel in functie van het best mogelijke en kostenefficiënte resultaat. Ontdek hier onze verschillende verpakkingsmogelijkheden. Vindt u niet wat u zoekt? Neem gerust contact op met ons, dan zien we wat we voor u kunnen doen.

Machinaal verpakken | Flowpack
Een afgesloten bescherming van uw product? Of meerdere artikelen groeperen in één pakket? Dat kan allemaal met Flowpack, geschikt voor direct contact met voeding. Er is keuze tussen een verticale of horizontale Flowpack, eventueel met bedrukte folie.

Dan is flowpack de ideale techniek.We combineren een ruime ervaring in flowpack met gespecialiseerde medewerkers die deze techniek begeleiden tot het gewenste kwalitatieve resultaat.
Op basis van de producteisen wordt samen met u de meest geschikte folie geselecteerd.
Mogelijkheden: verticale of horizontale flowpack al dan niet met bedrukte folie.

Bundelverpakkingen | Open of gesloten folie
Onze bundelverpakkingen zijn ideaal om meerdere producten samen te verpakken in een open of gesloten folie. Deze techniek gebruiken we bij zwaardere goederen of losse gadgets die aan uw product vasthangen.

De bundelverpakking kent een ruime toepassing en is uitermate geschikt voor zwaardere goederen, toevoegen van gadgets aan uw product voor promo-acties.
Kartonnage
Uw product verpakt in een doosje, Flexpack maakt dit voor u mogelijk via de verticale semi-automatische kartoneermachine.

Deze techniek is geschikt voor de verwerking van middelgrote oplages van uw secundaire para-farma verpakkingen. We verpakken manueel uw producten en steken ze samen met de bijsluiter in een doosje.

Hotmelt belijming
Via onze hotmelt belijming en lijmstraat kunnen wij uw trays en dozen automatisch verlijmen.

Uw product bundelen en sorteren in een kartonnen, automatisch verlijmde verpakking, dat kan met hotmelt belijming. Deze is heel geschikt voor trays en dozen.

Banderol
Op zoek naar een sterke ondersteuning voor uw marketingcommunicatie?

Verhoog de aantrekkelijkheid van uw product met een banderol. Waarom is de banderol de perfecte marketingondersteuning? Het is voordelig, milieuvriendelijk en volledig naar uw wens bedrukt!

Manueel verpakken | Displays
Flexpack stelt uw displays of verkoopstanden samen.

De montage, het vullen en verzending klaarmaken behoort tot onze werkzaamheden.
Gangbare toepassingen zijn:
Toonbankdisplays, halve displays, kwart- en palletdisplays en palletboxen, het kan allemaal bij ons. Wij zorgen voor de montage, het vullen en het verzendklaar maken van uw opdracht.
Extra handen nodig?
Zoekt u extra handen om arbeidsintensief werk kwaliteitsvol én via een betaalbaar alternatief uit handen te geven?

Wij bieden u deze service in de meest uiteenlopende domeinen:

  • Showdozen
  • Promoverpakkingen
  • Afwegen of sorteren van klein stukgoed
  • Plaatsen van nekhangers
  • Vouwen van feestverpakkingen
  • Vullen van dozen of tassen
  • Samenstellen van mixed cases: Flexpack stelt met zorg al uw individuele-, promotionele- of gegroepeerde verpakkingen samen, volledig volgens uw wensen

U kan het niet bedenken of wij kunnen u hierbij helpen.


“Ik werk hier ongeveer 30 jaar, en ik doe mijn job nog altijd even graag. Per dag vullen we ongeveer 80 displays, daar haal je veel voldoening uit.”

Chris - werknemer bij Flexpack