Heb je tijd vrij in de vakantie en wil je graag een centje bijverdienen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Kwaliteitscontrole, handmatig inpakwerk, assemblage en nog veel meer behoren tot jouw takenpakket.

Flexpack is een sociale economie bedrijf in Puurs waar 220 enthousiaste medewerkers werken die om diverse redenen minder kansen krijgen op de gewone arbeidsmarkt. Wij ontwikkelen daarbij methodieken, organisatiesystemen en zelfs machines waarbij de opdrachten op het vaardigheidsniveau van de medewerker worden gebracht. Daarmee willen wij ook voldoen aan de strengste eisen van onze klanten.

De belangrijkste activiteit bestaat uit het samenstellen en/of verpakken van promotionele sets voor de distributiesector. Deze dienst moet ook verzekerd blijven in de vakantieperiode. Daarvoor doen wij beroep op jobstudenten. Het werk wordt, samen met Flexpack-medewerkers, uitgevoerd in de ateliers. Het zijn meestal repetitieve taken aan een zeker tempo of taken die toch wel een belangrijke fysieke inspanning vereisen. Je moet minstens 16 jaar oud zijn.

Ben je geïnteresseerd? Vul dan als de bliksem het aanvraagformulier voor jobstudenten in. Wij bekijken alle aanvragen zo snel mogelijk. Als we voor jou werk hebben in een vakantieperiode nemen we zo snel mogelijk contact op. De administratie wordt door AGO Interim in Willebroek opgenomen.

Formulier aanvraag vakantiewerk Flexpack

Upload