Continental Foods

Wanneer we producten gezamenlijk aanbieden, stellen we bij Flexpack duopakketten samen. Daar stopt het niet, Flexpack steekt ook displays in elkaar voor een uitgebreid aantal producten uit ons gamma. Iedere maand worden er serieuze hoeveelheden sauzen van Devos Lemmens geleverd, maar ook voor onze producten van Aïki en Imperial kunnen we bij hen terecht. Omgerekend maakt Flexpack ieder jaar zo’n 25.000 displays voor ons, daar zit ieder jaar zelfs een lichte groei op. We werken nu ongeveer 30 jaar samen met Flexpack en we zijn altijd heel tevreden geweest over het werk dat ze leveren. Onze samenwerking is dus zeker gegarandeerd voor de toekomst.

Erwin Van Dam

Rubbens

Rubbens is een jeneverstokerij. We verkopen onze producten ook in geschenkdozen waarin verschillende flessen en glazen zitten. Voor het monteren van die dozen doen we al 3 jaar een beroep op Flexpack. Wij waren van in het begin erg aangenaam verrast door de professionele en flexibele samenwerking. De eindproducten die Flexpack oplevert, zijn steeds van de hoogste kwaliteit. We zijn zeer tevreden van hun diensten, de samenwerking in de toekomst is dus verzekerd!

Ingrid Hautekeete, Marketing Manager

The Chalo Company

Chalo is een bedrijf dat op een laagdrempelige, funky manier mensen wil inspireren om gezonde ingrediënten te gebruiken en recepten uit andere culturen en klimaten te ontdekken. Sinds 2015 werken we samen met Flexpack en al snel was het maatwerkbedrijf heel erg aanwezig in onze supply chain: Flexpack verzorgt voor ons de warehousing, order picking en de eindverpakking. Flexpack is zeer flexibel en biedt een brede waaier aan activiteiten op maat. Bovendien is hun maatschappelijk verantwoorde filosofie erg inspirerend: intussen hebben we Flexpack al drie keer aangeraden!

Gita Van den Boer, Oprichter