0
Teddy Bear Truck Run

Teddy Bear Truck Run

Na het gigantisch succes van de TEDDY BEAR TRUCK RUN in 2011, 2012, 2013, 2014 en 2015 hebben wij géén moment getwijfeld om ook in 2016 dit evenement te organiseren.

Vele mensen met een handicap dromen er van om eens met een truck te mogen meerijden.  Het imposante van een truck, het overzicht uit de cabine, het geluid van de trekker,…. je maakt het niet elke dag mee.  Heel de organisatie wordt een dag om naar uit te kijken voor zowel de trucker als de passagier.

Sinds 2013 kunnen zij rekenen op onze medewerking.  Ons ruim bedrijfsterrein  Flexpack is uitermate geschikt voor deze truckrun.  De opbrengst van het evenement 2016 wordt volledig geschonken aan Huize Eyckerheide uit Wntam.

Praktisch zien wij het als volgt:

 

Op zaterdag 20  augustus, vanaf 10.00 uur kunnen de deelnemende truckers zich inschrijven op het bedrijfsterrein van Flexpack, Pullaar 159 te 2870 Puurs.  Wij verwachten 80 tot 90 truckers die hun goed hart laten zien om de deelnemers te laten genieten van een gratis rit.

 

Elke chauffeur neemt één deelnemer, eventueel vergezeld van een begeleidende persoon, mee in zijn cabine.  Het wordt dus een exclusieve rit met veel aandacht voor de reiziger.

De colonne vrachtwagens vertrekt gezamenlijk om 13.30 uur, onder begeleiding van politiezone Klein Brabant en het Heavy Pilot Team.

De tocht zelf loopt over 40 km en duurt ongeveer 2 ½   uur.

 

Samen maken wij er een onvergetelijk dag van voor mensen met een beperking.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Het hele Teddy Bear Trucker Team.

6

Het is momenteel niet mogelijk om een reactie te plaatsen.