Wil jij als bediende mee in de dagdienst werken en wil jij initiatief nemen om productielijnen en machines efficiënter te maken? Bij Flexpack is jouw zin voor initiatief welkom! 

Flexpack is een bedrijf in volle expansie, dankzij hun verschillende activiteiten hebben ze een gevarieerd klantenbestand waaraan ze assemblage, verpakking en warehousing diensten aanbieden.

Dit betekent ook een grote diversiteit aan productielijnen en machines van mechanische, pneumatische tot elektronische machines.

Functie 

Ben jij de nieuwe service / onderhoudstechnieker van Flexpack? Ja je leest het juist! Je krijgt hier een brede functie, je taken gaan van het oplossen van pannes en troubleshooten tot het indienststellen van nieuwe productielijnen.

Je komt terecht in een ervaren team van 5 collega’s waarmee je de verschillende productiemachines onderhoudt, herstelt, verbetert en installeert.

Je bekijkt samen met de collega’s en coördinator hoe de bestaande productielijnen efficiënter gemaakt kunnen worden. Bij onderhoud en veiligheidscontroles vul je ook de nodige documentatie in.

Dit is een ware speeltuin voor iemand die een brede interesse heeft en wilt bijleren!

Je werkt hier zowel op oudere mechanische machines als ook op de state of the art pneumatische, elektronische en elektrische machines.

Dankzij jou kunnen de productiemedewerkers vlot werken.

Profiel

  • Je hebt een opleiding A2 Mechanica of Elektromechanica op zak.
  • Een eerste ervaring als mechanieker, technieker of operator is mooi meegenomen.
  • Je vindt het belangrijk goed werk te leveren en te kunnen bijleren.
  • Je bent begripvol en respectvol voor je mede collega’s en je hebt een gezonde dosis relativatievermogen.
  • Je bent vloeiend in het Nederlands.

Aanbod

Je maakt deel uit van een team waar jij jezelf kan zijn en je werkt in een omgeving waar je leergierigheid en goesting om vooruit te gaan, dingen uit te proberen en initiatieven te nemen kan vervullen.

Je krijgt de opleiding die nodig is om je in te werken in de verschillende type productielijnen.

Je werkt met een team aan ervaren service en onderhoudstechniekers. Al je collega’s werken reeds lang bij Flexpack, het is dus een stabiel team dat goed op elkaar is afgestemd.

Je krijgt een bediende contract voor een 37 uren workweek, je werkt van 8 tot 16 uur. Je hoeft dus niet in shiften te werken en je hebt dus een uitstekende work-life balans. Daarboven krijg je een 13de maand en deels 14de maand, een groeps-en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en een fietsvergoeding.

 

Ben jij de technieker die we zoeken? Contacteer kclaesen@atreverse.be voor meer informatie.