Bij Flexpack kan u terecht voor oplossingen op korte en lange termijn. Ervaart u een acuut probleem in uw productieproces? Dan is Flexfix de oplossing. Zijn er handelingen die voorlopig buiten uw productieproces vallen? Dan kan u kiezen voor Flexproject. Of wilt u graag een langetermijnsamenwerking aangaan? In dat geval raden we u Flexpartner aan.

Dagcentrum Flegado en Flexpack: wij werken samen voor u!

B.W.Z. Klein-Brabant is een vzw die bestaat uit twee grote afdelingen: Flexpack en Flegado, de afdeling zorg. Flegado maakt sinds 1 november 1983 deel uit van B.W.Z. Klein-Brabant vzw, de Beschermde Werkplaats, beter bekend als Flexpack.

Op maat van de werknemer

Wij streven steeds naar tevreden klanten én tevreden werknemers. Bij Flexpack ontwikkelen we methodes en organisatiesystemen waarbij de opdrachten op het vaardigheidsniveau van de medewerker worden gebracht.

Mede door ons uitgebreid machinepark, onze gedreven technici én onze jarenlange ervaring kunnen we al onze opdrachten afstemmen op de talenten van onze werknemers. We investeren voortdurend in opleiding, begeleiding en intensieve coaching om het beste in elke medewerker naar boven te halen.