0
Voka Open Bedrijvendag 2016

Voka Open Bedrijvendag 2016

Na een succesvolle editie in 2015 met meer dan 2000 bezoekers, neemt Flexpack ook dit jaar deel aan de Voka Open Bedrijvendag. Op zondag 2 oktober 2016 bent u welkom om een kijkje te nemen achter de schermen van ons maatwerkbedrijf. Tussen 10u en 17u zetten we onze deuren open om u te verrassen met de unieke competenties van de sociale economie. U ontdekt tijdens uw bezoek aan Flexpack de bijzondere efficiëntie van onze medewerkers en de operationele excellentie van onze organisatie.

Onze afdeling begeleiding en zorg, Flegado, doet ook mee. Voor informatie klik hier

Wat we dagelijks doen:

Bij Flexpack werken enthousiaste medewerkers die om diverse redenen minder kansen krijgen op de gewone arbeidsmarkt. Laat dit voor ons net geen beperking zijn. Met de juiste methodieken, organisatiesystemen en ergonomische werkposten brengen wij de opdrachten op het niveau van onze werknemers en voldoen wij aan de kwaliteitseisen van onze klanten.

Wist je dat:

Flexpack al 47 jaar inzet op ontwikkeling, groei, persoonlijke en sociale begeleiding van de meer dan 300 bijzondere medewerkers die het tewerkstelt in de regio Klein-Brabant? Zowel voor grote multinationals werkt als lokale KMO’S? Actief is in food, non-food, medische hulpmiddelen, farma en service?

Welke beroepen je aan het werk kan zien:

Technische dienst en coach/monitor.

Wat je zal ontdekken:

Je zal proefondervindelijk ontdekken welke technieken we gebruiken om een kwaliteitsvolle dienstverlening neer te zetten voor onze klanten. Je maakt kennis met onze bijzondere medewerkers en wordt rondgeleid in onze moderne infrastructuur.

Wat wij nog extra voor jou in petto hebben:

Ook klanten, leveranciers en partners van Flexpack stellen hun producten of diensten voor. Er is de mogelijkheid tot een hapje en een drankje. Bezoekers gaan niet met lege handen naar huis

Wat wij voor de kinderen voorzien:

Doe-opdrachtjes doorheen het parcours, een springkasteel, grime en een ballonnenclown.

Adres:

BWZ Klein-Brabant v.z.w.
Afdeling tewerkstelling – Flexpack
Pullaar 159
2870 PUURS
Openingsuren:10u00 tot 17u00

 

Meer info vindt u op de website van de Open Bedrijvendag.

Tot dan!

8

Het is momenteel niet mogelijk om een reactie te plaatsen.