Storingstechnieker

Voor het technisch onderhoud van ons up to date machinepark word je flexibel ingezet en benut je als een echte allrounder je verworven kennis inzake mechanica, electriciteit, electronica,automatisatie, aandrijftechniek etc
Meer informatie over de werkaanbieding.

Productiemedewerker

Wil je graag als productiemedewerker één van de teams bij Flexpack versterken? Neem dan zo snel mogelijk contact op met je GTB of VDAB begeleider http://www.gtb-vlaanderen.be/. Hij/zij zal samen met jou nagaan of je in aanmerking komt om voor een maatwerkbedrijf zoals Flexpack te werken. Als je in aanmerking komt en we zoeken een nieuwe medewerker, nodigen we je graag uit voor een sollicitatiegesprek.

Vakantiewerk

Tijdens de vakanties wordt er vaak een beroep gedaan op jobstudenten.
Ben je 16 jaar of ouder en wil je graag een centje bij verdienen? Neem dan contact op met Peggy Talboom zodat we je kunnen inschakelen waar nodig.
De administratie wordt door AGO interim te Willebroek opgenomen. https://www.ago-jobs.be
Inschrijvingsformulier kan je verzenden naar Peggy Talboom.

Stages

Wil je graag kennis maken met het reilen en zeilen binnen Flexpack? Dit kan onder de vorm van een school- of beroepsstage. Zo kan je stage lopen op de werkvloer als productiemedewerker of bij de verschillende andere teams zoals technische dienst, sociale dienst, personeelsdienst, logistiek, kwaliteit,…
Interesse? Neem dan contact op met Evi Van den Eynde.

Sociale dienst

Als maatwerkbedrijf bieden wij extra sociale begeleiding voor iedere medewerker die bij ons werkt. Elke medewerker of stagiair van Flexpack kan op elk moment beroep doen op de sociale dienst. Nele en Evi ondersteunen je waar nodig. Zo kan je bij hen terecht met al je vragen zowel op privé- als werkvlak. Zij zullen je advies geven en/of doorverwijzen naar een andere dienst.
Welzijn en een fijne werksfeer staan bij Flexpack centraal. Groei en persoonlijke ontwikkeling zijn ook zeer belangrijk; voor elke medewerker wordt er een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) opgesteld dat jaarlijks opgevolgd wordt. Dit geeft de mogelijkheid om door te groeien naar een nieuwe functie op de werkvloer.